Goldring 1006 MM hangszedő (Goldring_1006)

Goldring 1006 MM hangszedő (Goldring_1006)

79 990 Ft
Megközelítés:
Javasolt útvonal:  

Ajánlataink a termékre

 

Goldring 1006 MM hangszedő (Goldring_1006)

79 990 Ft
Ingyenes kiszállítás
Részletek a boltban
irány a bolt »
streamaudio.hu
Termékleírás
Márka Goldring
Raktárkészlet RAKTÁRON - IN STOCK
Arukereso.hu Export Kategória Lemezjátszó hangszedő
Termékszínek , fekete,
Hangszedő típusa , MM,
Termék kategória Hangszedők
Jótállási idő gar2.png

Hibát talált a leírásban vagy az adatlapon? Jelezze nekünk!

FONTOS INFORMÁCIÓ hangszedő vásárlás előtt (kattintson a szövegre és feltétlen olvassa el!)Goldring 1006-os MM hangszedő nude elliptikus tűprofillal kézzel készítve. Pontos és részletgazdag magas tartomány letapogatás, remek barázda követés.

Goldring 1006 hangszedő jellemzői:

A Goldring 1000-es sorozata kis tömegű, úgynevezett "Pocan" anyagú testet használ. A Pocan egy rendkívül kemény, merev üvegszállal erősített anyag, mely rezonancia mentes hangszedő testet eredményez. A teljes test köszönhetően a merev de könnyű anyagnak hála mindösszesen csak 6,5 gramm. A hangszedő testben egy finoman mart pólusvas és az arra tekert két darab négyezer menetes tekercs kiváló és magas jelszinttel dolgozik, melyben a kis tömegű nagy hatékonyságú mágnes ideális jeldinamikával képes feszültséget indukálni. A csökkentett mozgó tömeget speciálisan kis tűrésű Alnico V mágnessel érik el. A teljes tűszár, mágnes szerelvényt egy butil gumi polimerbe helyezik mely optimális csillapítási értékkel kezeli a mozgó tömeget. Mivel a Goldring tisztában van vele, hogy sok lemezjátszó hangkarban az Azimuth nem állítható így rendkívül odafigyel arra, hogy a hangszedő saját Azimuth paramétere tökéletes legyen.

A Goldring hangszedői kifejezetten ajánlottak Rega, Thorens lemezjátszókba és azok karjaiba, de a legtöbb középnehéz karban ideális hangszedők. Mivel a Goldring hangszedőinek kimenő jelszintje az átlag tetején, vagy az felett jellemző, így jó jel zaj aránnyal még átlagos phono készülékekkel is kiváló eredményeket nyújtanak. A minőségi phono előerősítőket természetesen meghálálják, így érdemes nem a belépő phonók között keresgélni.
A Goldring 1000-es és 2000-es széria között elsősorban hangzásbeli különbség a jellemző. Az 1000-es széria kicsit kiegyenlítettebb, naturálisabb karakterű míg a 2000-es széria dögösebb, karakteresebb de nem túlzó hangú hangszedő család.
Finom kamara zenékre, jazz-re, komolyzenére illetve könnyedebb műfajokra az 1000-es széria egyes darabjai, vegyesebb felhasználásra, jazz, rock, pop műfajokon, vagy ahol kell az a plusz kis bogiee, dögösség ott a 2000-es széria termékei az ideálisabbak.
Az 1000-es és 2000-es széria egyes modelljei között, ahogy árban felfelé haladunk, elsősorban a tűprofilok hoznak különbségeket és az ezzel együtt változó felbontás, finom, textúrált karakter, a levegősség, a precizitás és a hangszer hangok valódisága lesz egyre életszerűbb.

Szemben más gyártók (audio technica, ortofon, stb. ) hangszedőivel a Goldring teljes kínálatának hangja nem csapongó, nincsenek kiemelései ugyanakkor a teljes sávban dolgoznak, megfogott de jelen levő mély tartománnyal, artikulált közép tartománnyal és finom, részletes magas tartománnyal bírnak... jellemzően kiegyenlített karakterrel szólnak. Hallgatásuk hosszasan kellemes, zenei, nem túlzó és nem mélybe vagy magasba húzó, amolyan ideális semleges de ha kell izgalmas karakterű. Árazásuk is kifejezetten ideális, figyelembe véve a többi gyártó kínálatát.

Szín: Barna
Tűprofil: Elliptikus
Terhelő impedancia: 47kohm
Terhelő kapacitás: 150-200pf
Belső induktivitás: 570mH
Belső ellenállás: 660ohm
Frekvencia átvitel: 20 - 20 000Hz
Csatorna balansz: 2dB 1Khz
Csatorna elválasztás: >25dB 1Khz
Kimenő jelszint: 6,5mV 1Khz 5cm/sec
Statikus engedékenység: 20mm/N
Dinamikus engedékenység: 10mm/N 10Hz
Vertikális követési szög: 24 fok
Hangszedő tömege: 6,3g
Tűnyomás: 1,5g - 2,0g (ajánlott 1,7g)

VISSZA A HANGSZEDŐK KATEGÓRIÁHOZ >

Galéria

Vélemények
Kérdezz felelek

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.